Un dealer Dacia pe care te poti baza

Dealer certificat Dacia, Auto Cobalcescu a impresionat in ultimii ani, prin gama variata a modelelor de autovehicule Dacia, care au fost si sunt disponibile la cele mai avantajoase oferte.

Preocuparea noastra constanta o reprezinta satisfactia clientilor nostri. Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt cuvintele care ne descriu si care au stat la baza procesului de devenire a unuia dintre cei mai buni dealer-uri auto din capitala.

Experienta acumulata de-a lungul timpului si graba cu care am solutionat eficient orice cerere, situatie sau cerinta a clientilor nostri ne claseaza in top si aceasta ne da curaj sa ne continuam munca.

Dealer Dacia

Showroom-ul cu masini Dacia, situat in București, Splaiul Unirii 311 ofera o multitudine de experiente si trairi pentru cei pasionati de marca Dacia. In ultimii ani, asistam la o avalansa de cereri pentru fabricarea, respectiv achizitia de autoturisme Dacia, avand in vedere ca ofera cele mai mari avantaje din punct de vedere calitativ, al pretului dar si a oricaror functii si beneficii pe care le ofera alte autoturisme la un pret mai mare.

Avand in vedere ca ne dorim sa impresionam si sa oferim cele mai inalte experiente, alaturi de servicii de calitate, la showroom-ul cu masini Dacia din capitala, puteti sa va bucurati de ofertele noastre, inclusiv sa efectuati un test drive cu masina dorita. Astfel, echipa noastra de profesionisti va sta la indemana, pentru orice ati avea nevoie, pentru cea mai buna satisfactie.

Serviciile pe care le oferim au fost perfectionate si largite, pentru a acoperi orice nevoi. Astfel, prin intermediul partenerilor nostri, stam la dispozitia viitorilor nostri clienti sau a celor actuali, cu o varietate de pachete de finantare, adaptat nevoilor si necesitatilor fiecaruia.

O data cu achizitionarea unui autevehicul din showroom-ul nstru cu masini Dacia, parteneriatul nu se termina, ci sunt puse bazele unei colaborari de durata, bazata pe profesionalism si incredere. Asadar, Auto Cobalcescu ofera servicii de mecanica, carosierie, inclusiv servicii de ITP, asigurand tot suportul ori de cate ori este nevoie. Consultantii nostri sunt specializati, profesionisti si treateaza orice situatie cu maxima prioritate si eficienta.

Mai mult decat atat, la Showroom-ul Dacia din București, Splaiul Unirii 311, selectam promotiile speciale. Toate ofertele Dacia prezentate vin la pachet cu o garantie extinsa de pana la 5 ani, revizii incluse, tot pana la 5 ani, dar si o  dobanda fixa in cazul achitarii a 50% din avans, pe o perioada de 60 luni. Pomotiile noastre pot fi cumulate si cu Programul Rabla.

Enumerand cateva dintre promotiile noastre, modelul Duster Essential TCe 90, noul model Sandero Stepway Essential TCe 90, noul model Sandero Stepway Essential ECO-G 100, noul model Sandero Stepway Comfort TCe 90 sau noul model Sandero Stepway Comfort ECO-G 100, care pot fi oricand testate la showroom-ul nostru.

Leave a Comment