De ce e bine să apelezi la un atelier de detailing auto pentru curățarea tapițeriei?

Serviciile efectuate de un profesionist în domeniu reprezintă singura modalitate prin care poți să beneficiezi de rezultate impecabile atunci când vine vorba de curățarea elementelor de la interiorul mașinii. Complexitatea întregului proces poate fi subestimată, motiv pentru care mulți șoferi aleg să-și curețe tapițeria acasă folosind diverse produse care pot înrăutăți de cele mai multe ori aspectul. În perioada octombrie – noiembrie, ArtForCars vine cu reduceri de nerefuzat. Te așteptăm la sediul nostru pentru o verificare amănunțită, urmată de un tratament de cosmetizare auto la nivel profesional. Pregătește-ți mașina pentru sezonul rece.

Renunță la timpul pierdut în spălătoriile auto sau în spatele blocului

Pentru că ținem la clienții noștri, vrem să aducem la cunoștința lor anumite aspecte legate de importanța procedurilor de curățare, dar și a produselor care, prea puțin, se găsesc în comerțul de uz casnic. Nu confunda atelierul de detailing cu spălătoria auto, deoarece este foarte posibil să te confrunți cu timp pierdut, stres sau chiar nervi în cele mai nefericite cazuri.

La ArtForCars beneficiezi de servicii de curățare tapițerie auto la un alt nivel. Suntem experți în amenajarea interiorului auto deoarece ne bazăm de fiecare dată pe instrumente și produse de calitate superioară. Indiferent de tipul materialului, fie că vorbim despre textil, alcantara, vinil, piele, plastic sau decorațiuni din carbon, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a obține rezultate remarcabile.

Păstrează-ți mașina ca nouă mai mult timp

Să ai în vedere faptul că, dacă vrei să-ți păstrezi mașina impecabilă timp de mai mulți ani de la momentul achiziției, ar trebui să acorzi prioritate curățării interiorului cel puțin o dată pe an, dacă tapițeria este din material textil, sau o dată la șase luni, dacă este din piele. Pentru a rămâne în topul preferințelor șoferilor care ne trec pragul, folosim echipamente moderne cu extracție prin injecție și aparatură de curățat cu abur pentru grilele de ventilație, acolo unde sălășluiesc fungii, germenii, acarienii și mucegaiului. Acești invadatori, pe termen lung, pot provoca o varietate de afecțiuni respiratorii și ale pielii.

Avem soluții de detailing chiar și pentru componentele din plastic

Pentru curățarea sau restaurarea structurilor din plastic folosim tehnici specializate de tratare. În funcție de tipul mașinii, materialul textil și nivelul de murdărie, timpul de execuție pentru curățarea interiorului poate varia între 4 și 8 ore, urmat de o perioadă de uscare între 2 și 8 ore. Pentru că oferim acest serviciu cu profesionalism, lucrarea poate dura chiar și o zi. Te așteptăm la sediu pentru o expertiză completă. Împreună luăm cele mai bune decizii. Ne găsești pe Bulevardul Theodor Pallady 287, Sector 3 sau pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *