ArtForCars – atelierul de detailing care îți face mașina să arate impecabil

Chiar și atunci când ai decis să investești într-un vehicul nou-nouț, va trebui să efectuezi o întreținere riguroasă a acestuia pentru a te asigura că bucuria continuă pentru mult timp. Murdăria și poluanții, ca de exemplu: clei, bitum, reziduuri de disc și de plăcuțe de frână; au cel puțin două efecte negative asupra aspectului unui vehicul și asupra frecvenței spălării acestuia. La un moment dat, există riscul de a ne îmbolnăvi din simplul fapt că nu am acordat suficientă atenție interiorului vehiculului.

În mod obișnuit, ajungem la spălătoria auto cu mașina o dată la câteva zile. Aici, curățarea este de obicei superficială, iar depunerile și praful sunt îndepărtate mai mult de pe suprafața exterioară, inclusiv din jurul roților, iar detergenții și jetul sub presiune sunt folosiți pentru a curata totul cât mai repede. Rareori se efectuează o curățare completă în interior. Dacă ești în căutarea unor servicii profesionale de curățare pentru mașini în București, vino la atelierul de detailing auto Sector 3.

Spre deosebire de curățarea și spălarea tradițională, serviciile de detailing necesită o abordare mai cuprinzătoare și o igienizare completă a tuturor componentelor. Profesioniștii de la ArtForCars acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu în parte, pentru a face diferența și pentru a îmbunătăți semnificativ aspectul vizual. După implementarea serviciilor de detailing necesare,  respectiv după lustruirea fiecărui detaliu, rezultatul final ar trebui să dezvăluie o mașină cu un aspect nou-nouț. Este nevoie de mult efort și timp acordat pentru a obține un vehicul care să arate impecabil, însă finisajele sunt întotdeauna excepționale.

După o anumită perioadă de timp, serviciile de detailing exterior și interior sunt două faze cruciale pentru aspectul, confortul și siguranța mașinii. O curățare exterioară profesională implică agenți de curățare speciali, cârpe, perii și mănuși dedicate. Totul este realizat manual, iar fiecare suprafață exterioară este curățată cu meticulozitate. Prin urmare, toți poluanții sunt eliminați, asigurând succesul procedurilor ulterioare efectuate pe vopsea.

Lustruirea autovehiculului reprezintă un alt pas important în efectuarea serviciilor de detailing: echipamentele specifice sunt folosite pentru a remedia defectele prin abraziune și încălzire. Caroseria va arăta ca nouă dacă este lustruită de specialiști competenți, cum ar fi cei angajați de companiile de detailing auto.

De asemenea, ceruirea este un alt pas care, odată efectuat, poate îmbunătăți aspectul exterior. Vopseaua obține, în acest fel, un strat protector care îi crește rezistența la factorii de degradare. Modificările de la nivelul roților sau lustruirea farurilor sunt servicii suplimentare care pot fi incluse în serviciile de detailing exterior. În plus, componentele din plastic și cauciuc ale compartimentului motor vor fi hidratate și degresate. La cererea clientului, compuși speciali pot fi utilizați pentru a proteja materialele din care sunt create componentele vitale ale automobilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *