Cum este utilizată gheața carbonică în industria alimentară, în domeniul medical și în afacerile aeriene?

Dacă ai nevoie rapid de mai multă gheață carbonică și vrei să plătești cea mai mică sumă de bani pentru aceasta, Ice 24 îți poate oferi atât cât ai nevoie, fie că este vorba pentru un eveniment mare precum o nuntă sau pentru a păstra la rece alimentele perisabile. Deci, dacă doriți să cumpărați gheață carbonică la preț mic chiar acum, ar trebui să o comandați de la noi. Vindem gheata carbonica in orice cantitate, incepand de la 1 kg, asa ca puteti cere oricand o oferta

Cum ar trebui să muți gheața uscată?

Dacă trebuie să mutați o anumită cantitate de gheață carbonică, aveți nevoie de un vehicul cu flux bun de aer. Dioxidul de carbon este tot ceea ce este gheața carbonică, iar acest gaz este dăunător sănătății în cantități mari sau concentrate. Prea multă gheață uscată într-un spațiu mic poate înrăutăți lucrurile. Deci, dacă conduceți cu gheață uscată în mașină, ar trebui să țineți geamurile deschise. În acest fel, veți putea evita orice probleme. Cel mai important lucru de reținut este că, dacă păstrați gheața uscată în interiorul mașinii (dar nu în portbagaj) mai mult de zece minute, ar trebui să deschideți un geam pentru a scăpa de dioxidul de carbon care se acumulează.

Cum ajută gheața carbonică avioanele?

Gheața carbonică este folosită de companiile aeriene, în special pe zborurile pe distanțe lungi, pentru a păstra alimentele reci sau congelate până când este timpul să le prepari și să le servești. Intrucat in avion nu exista refrigerare mecanica, alimentele se pastreaza la temperatura potrivita punand cuburi de gheata carbonica in recipiente speciale. Când gheața carbonică se sublimează (se schimbă dintr-un solid în gaz), nu lasă în urmă nimic care ar putea face alimentele nesigure sau dăunătoare pentru tine.

Dar cum rămâne cu afacerea cu medicamente?

Gheața carbonică este adesea folosită în industriile agrochimice, alimentare și farmaceutice pentru a menține produsele organice, alimentare și farmaceutice de mare valoare proaspete și pentru a le face să dureze mai mult. Gheața carbonică se transformă în gheață carbonică liofilizată atunci când se topește la temperaturi foarte scăzute, cu mult sub punctul de îngheț al apei (se schimbă din solid în gaz). Acest mod de a usca lucrurile este mai sigur decât alte moduri și nu le schimbă aspectul. Produsele care au fost liofilizate pot fi păstrate la temperatura camerei luni sau chiar ani fără să se deterioreze. Așadar, acum că știi cum se folosește cel mai des gheața carbonica, nu uita că o poți comanda de pe site-ul nostru, gheata24.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *