Alegeți să vă hidratați pielea într-un mod practic cu un produs de excepție

Legacy of Morocco îți pune la dispoziție un ulei de argan de cea mai bună calitate, realizat cu foarte mare atenție și cu o selecție incredibilă de ingrediente specifice, care nu vor face decât să te încânte din toate punctele de vedere.

Uleiul de argan – soluția ideală anti-îmbătrânire

Datorită conținutului său ridicat de acizi grași și dar și a compoziției fără colesterol, uleiul de argan este ideal atunci când ești în căutarea unei arme împotriva deshidratării pielii, aducând avantaje în ceea ce privește restabilirea PH-ului acesteia. Folosit zilnic pe piele, acesta este perfect pentru a dizolva ridurile și reda elasticitatea pielii, creând de asemenea un puternic efect anti-îmbătrânire asupra dermului. Este bogat în tocoferoli, o substanță cu efect antioxidant puternic care previne îmbătrânirea prematură a pielii, ceea ce înseamnă că este foarte benefic și în curățarea ei, vindecând iritațiile, acneea și petele sau o parte din cicatricile lăsate de acestea.

Mai mult, printre beneficiile acestuia se numără și cele referitoare la utilizare uleiului de argan pentru față înainte de expunerea la soare. În acest context, uleiul protejează pielea de radicalii liberi și razele UV, iar dacă este folosit după ce ai stat la plajă, saponinele pe care le conține sunt ideale pentru a  hrăni și regenera pielea.

Cum se folosește uleiul de argan pentru piele?

Uleiul de argan poate fi folosit în orice moment al zilei, însă specialiștii ne recomandă să îl utilizăm noaptea înainte de culcare, deoarece atunci are cea mai bună funcționalitate asupra pielii. Uleiul de argan pentru față poate fi utilizat de multe ori și ca bază de machiaj, fiind aplicat direct sub fond de ten și masat până la absorbția completă în piele. Desigur, în funcțiile de specificațiile pielii tale poți alege o utilizare zilnică sau o utilizare mai puțin frecventă. Dacă ești de părere că este prea gras pentru textura pielii tale, atunci poți aplica o altă metodă de prin care să îl folosești zilnic. Îl ții pe ten timp de 15 minute, apoi îl clătești cu apă fierbinte sau cu o loțiune micelară, iar rezultatele nu vor înceta să apară.

Cum mai poate fi folosit uleiul de argan?

Fiind că este un atât de bun factor regenerator, uleiul de argan ajută la refacerea părului uscat și deteriorat și îl hidratează intens, fiind recomandat pentru utilizarea în măștile naturale preparate acasă. Este, de asemenea, terapeutic în cazul unor boli de piele precum psoriazis, eczeme sau în cazul scalpului uscat și iritat. Un masaj corporal cu ulei de argan poate combate celulita și vergeturile acționând și în ceea ce privește hidratarea intensă a pielii. Folosit pe unghii, le accelerează creșterea și le întărește foarte mult, prevenind descuamarea și ruperea sau distrugerea acestora.

Leave a Comment