Tururi virtuale pentru afaceri din orice domeniu

Alege să îi oferi afacerii tale o nouă metodă de promovare, care nu face decât să te ajute să te reconectezi cu publicul tău țintă și să îi oferi șansa de a vizualiza locația pe care o pui la dispoziție printr-o variantă creativă, plină de originalitate. Virtual360.ro vine cu această opțiune mai aproape de tine și îți pune la dispoziție o serie de servicii noi și eficiente, numai bune de aplicat pe specificul afacerii.  

Excelent serviciu de promovare

Când vine vorba de promovarea online, știm deja că de-a lungul timpului lucrurile s-au schimbat, iar eficiența este cuvântul de bază din acest punct de vedere. Serviciile cele mai facile s-au demonstrat a fi cele care acceptă crearea unei conexiuni între brand și om. Așa că, cei de la virtual360.ro au adus o nouă formă de conținut, prin tururi virtuale, care permit potențialilor clienți să treacă prin locația ta înainte de a o vizită. În esență, acest element este cel mai practic, deoarece nu numai că le permite părților interesate să vadă cum arată sediul sau locația unei companii, dar le oferă și acces la o serie de informații care ne avantajează.

Transparență în comunicarea cu clienții

De asemenea, un astfel de proces este ideal, bine gândit și tinde să ofere oamenilor o viziune mai largă și mai clară asupra afacerii tale, atât din punct de vedere al imaginii, cât și al transparenței, care este, de asemenea, un element care atrage masele și îi poate convinge de ușurința interacțiunii cu o companie, indiferent de domeniul din care aceasta vine. Acest principiu creează o legătură mai puternică, mai autentică între un brand și clienții săi, acesta fiind singurul element care contează pentru fiecare companie în vremuri ca acestea.

Simplu și practic, potrivit pentru toate domeniile

De altfel, una dintre principalele noutăți și avantaje de aici este că indiferent de domeniul de activitate în care te afli, poți face o serie de tururi virtuale al companiei pe care o deții fără prea mult efort.  Deci, pentru cei care caută acest tip de soluție, aici sunt multitudine de opțiuni eficiente și aplicabile pe specificul brand-ului. Nu contează dacă este vorba despre sediul unei locații sau despre un restaurant, pentru că un tur virtual 360 este exact ceea ce trebuie din toate punctele de vedere.

Rezultate favorabile din mai multe arii

Nu numai că vei avea de câștigat din perspectiva a tot ceea ce ține de fidelitatea clienților, dar dacă vei analiza din prisma vizibilității, poți fi încântat și de rezultatele referitoare la marketing online și poziția ta în motoarele de căutare. Vei avea de câștigat și vei putea să îți concentrezi atenția pe o formă de promovare care să reflecte imaginea companiei tale într-un mod real și original. Aceste tururi virtuale vor putea fi inserate direct în Google Maps pentru ca afacerea ta să aibă o poziționare mult mai bună în Google. Totodată,  utilizatorii de dispozitive Apple, au posibilitatea să vizualizeze fullscreen pentru o experiență mai autentică.

Leave a Comment