Nobileo vă oferă chirii la prețuri bune în zona Aviației

Căutați o chirie în zona Aviației în apropiere de București? Nobileo vă propune o astfel de locuință pe care să o închiriați la un preț foarte bun și pe care să o considerați propria casă. Alegeți cu încredere această chirie, mai ales dacă vă doriți să aveți o locuință bine dotată și strategic poziționată.

Prin urmare, Nobileo vă propunem să alegeți unul din apartamentele noastre din zona Aviației, iar una din ofertele noastre premium este chiar un apartament cu 2 camere situat într-un ansamblu finalizat în anul 2021. Așadar, vorbim despre o chirie în Aviației complet nouă, nelocuită, care își așteaptă cu nerăbdare viitorii chiriași.

Apartamentul este nou, dotat cu Sistem Smart Home, senzori de mișcare pentru lumini și se află la prima închiriere. Prin urmare, dacă vă doriți o mutare imediată, într-un loc cu adevărat unic și foarte bine amenajat, acesta este apartamentul asupra căruia ar merita să vă îndreptați atenția. Punem accent pe calitatea lucrărilor și multe alte detalii ce țin de amenajarea interioară, astfel încât să fiți complet satisfăcuți de ceea ce are să vă ofere această locuință.

La interior dispune de 54.3 mp utili la care se mai adaugă un balcon de 2.1 mp. Mobilierul și electrocasnicele sunt de cea mai bună calitate, apartamentul fiind mobilat și utilat complet. Altfel spus, nu va mai fi nevoie să faceți niciun fel de investiții pentru a locui sau pentru a vă muta de îndată aici. De asemenea, finisajele fac parte din clasa premium, oferind un confort sporit și senzația de ” acasă”, chiar din primul moment în care treceți pragul apartamentului.

Mai mult decât atât, pentru mașina dumneavoastră aveți un loc de parcare inclus în prețul de prezentare. Dacă doriți să fiți aproape de zona de business din Nordul Bucureștiului, aproape de Parcul Herăstrău, vă așteptăm cu drag la o vizionare!

De asemenea, o altă ofertă de chirie în Aviației, din partea noastră, este și acest apartament pe care Nobileo vi-l propune spre închiriere, acesta fiind cu 2 camere situat intr-un ansamblu finalizat in anul 2021.

Apartamentul este nou și se află la prima închiriere.

La interior dispune de 62.3 mp utili la care se mai adaugă un balcon de 3.4 mp. Mobilierul și electrocasnicele sunt de cea mai bună calitate, apartamentul fiind mobilat și utilat complet. În altă ordine de idei, și acest apartament se poate dovedi a fi extrem de potrivit nevoilor dumneavoastră.

Oricare dintre aceste apartamente ați alege, trebuie să știți că la Nobileo veți găsi mereu o soluție pentru ceea ce aveți nevoie, așa că vă puteți baza pe noi ori de câte ori veți avea nevoie de o locuință sau de o chirie în Aviației la un preț cât mai bun, cu multiple facilități.

Leave a Comment