Studio Safir îți asigură succesul în domeniu

Videochatul a stârnit de-a lungul timpului o serie considerabilă de controverse care au dăunat mult acestui domeniu și încrederii pe care oamenii erau dispuși să i- acorde. Acest lucru a fost cauzat în principal de lipsa de informare la nivel general și de faptul că, în loc să cerceteze sursele, fiecare persoană care a privit într-o notă negativă întreaga situație, a ales să acorde credit tuturor zvonurilor care circulau în societate. Cel mai dăunătoare afirmație în acest sens, care a culminat cu un declin al industriei a fost faptul că modelele sunt nevoite să întrețină relații intime cu clienții în vederea obținerii de beneficii financiare. Nimic mai fals. Videochatul nu presupune niciun fel de contact între cei doi participanți la discuție, dar fiind faptul că toate interacțiunile sunt intermediate de un ecran.

Studio, loc de muncă, prieten

Aceste preconcepții au fost demontate odată cu multiplicarea surselor de auto informare și autoeducare. Astfel că, astăzi, deși suspiciunile încă există la cote mult mai mici, videochatul nu mai este considerat un subiect tabu și, implicit, nu mai provoacă reticență în cazul modelelor care își doresc să abordeze o astfel de carieră. Așadar, ne putem numi un veteran al industriei care a reușit să depășească situațiile de criză cu brio, oferindu-le tuturor modelelor suport fizic, psihic și financiar în vederea înfruntării stereotipurilor nefondate. Studio Safir a fost întotdeauna un punct de sprijin pentru toate fetele care erau la început de drum în această carieră, dar și pentru cele care întâmpinau diverse situații dificile în vederea managerierii acestor situații delicate. Cu toate acestea, suntem în continuare unul dintre cele mai importante studiouri de videochat din țară, axându-ne mai mult pe experiența pozitivă și pe beneficiile lor, în detrimentul câștigurilor noastre financiare.

Dincolo de cadrul optim pe care îl asigurăm în vederea dezvoltării personale și profesionale pentru fiecare model în parte, garantăm și o serie de beneficii pe care cu greu le poate îngloba oricare alt domeniu.

Așadar, un prim aspect diferențiator este dat de dimensiunile salariilor, care pentru un model la început de drum pornesc de la 400 de Euro lunar, cu un efort și grad de implicare minime. Pentru fetele ce dețin deja anumite noțiuni elementare și au deprins abilitățile specifice, sumele se pot ridica până la 4000 de Euro fără bonusuri.

Un alt aspect care face din acest domeniu unul extrem de ofertant îl constituie flexibilitatea programului. Altfel spus, fetele sunt singurele care decid când și cât muncesc într-o lună, în funcție de cât își propun să câștige.

Nu în ultimul rând, asigurăm intimitate și protecție, fetele fiind singurele care au acces la informațiile pe care le discută cu clienții, nimeni neavând permisiunea să intervină în sesiunile video ale altcuiva.

Leave a Comment