Alege serviciul de analiza de la Investpoint si afla pretul real al unei proprietati simplu si eficient

Evaluarea unei proprietati este un pas foarte important in vanzarea unei proprietati. Vanzatorul nu are niciun interes sa-l supraestimeze sau sa-l subestimeze. Pentru a stabili pretul corect sau, mai bine spus, just este necesar sa se realizeze o analiza imobiliara.

Pe de o parte, cumparatorul doreste sa realizeze o afacere buna si sa ii iasa pasenta din punct de vedere financiar, iar atunci el devina interesat de ceea ce inseamana analiza piata imobiliara. Pe de alta parte, proprietarul doreste sa vanda la cel mai bun pret, iar analiza imobiliara 2020 s-ar putea sa il intereseze deopotriva.  Cu toate acestea, trebuie sa stabilim ce inseamna ca un pret este bun. Prin urmare, pentru vanzator pretul bun este adesea peste pretul pietei.

Proprietarul, care are o este atasat de proprietatea sa, tinde sa-si piarda obiectivitatea si sa supraevalueze pretul, tinand cont de aspectele pozitive ale acesteia, putand omite cele slabe. Este cu atat mai partinitoare cu cat isi doreste, in general, sa realizeze un castig de capital destul de mare. In schimb, pentru cumparator, cel mai bun pret va fi, dimpotriva, sub preturile pietei. De fapt, el va tinde sa cerceteze cele mai mici defecte pentru a negocia mai bine pretul de cumparare si sa scoata, in final, un pret rezonabil pentru el. Alege serviciul de analiza de la InvestPoint si obtine rapid si eficient analiza pietei imobiliare, fie ca esti cumparator sau vanzator.

O analiza imobiliara va va permite sa puteti cumpara o proprietate la un pret cat mai real, fara sa fie unul prea ridicat sau, dimpotriva, prea mic. De asemenea, stim bine, caracteristicile locuintei si ale cladirii influenteaza si pretul de vanzare. Pentru a estima o pretul pentru proprietate, evaluarea punctelor tari si a punctelor slabe ale proprietatii face posibila determinarea unui pret pe metru patrat.

In general, plecam de la pretul mediu din cladire, pe care il ponderam in functie de punctele forte ale locuintei si de defectele acesteia, dupa care vom face un raport care sa justifice pretul final. Odata finalizata analiza, obtinem un pret mediu pe metru patrat care se inmulteste cu suprafata totala a locuintei.

Agentii imobiliari au instrumente de evaluare care le permit sa lucreze cu obiectivitate completa. Pe de alta parte, atunci cand avem de-a face cu pretul pe care il practica o companie in momentul in care doreste sa vanda afacerile, avem nevoie, in egala masura, de o analiza intreprindere, prin intemediul careia dorim sa aflam valoarea pe piata a unei afaceri care urmeaza a fi vanduta.

Alege serviciul de analiza de la InvestPoint si afla care este valoarea pe piata a proprietatii pe care doresti sa o vinzi sau o cumperi, pentru a obtine cel mai fidel pret, raportat la caracteristicile acesteia.

Leave a Comment