Procesul de potabilizare a apei

Tehnologiile inovatoare și fabricate de către echipe specializate în acest domeniu sunt foarte importante și esențiale pentru consumul zilnic de apă. Apa potabilă deține un rol esențial în viața noastră de zi cu zi, astfel că CVWater oferă produse și tehnologii în vederea eficientizării procesului de potabilizare a apei, cu ajutorul diverselor echipamente destinate acestui scop. Apelează doar la profesioniștii noștri din domeniu pentru a obține rezultate de succes cu privire la acest proces și pentru a beneficia de performanța stațiilor de potabilizare, dar și de standarde de calitate maximă. Contactează-ne direct prin telefon, iar echipa noastră îți va răspunde cu promptitudine și cu cele mai bune soluții.

Echipamente potrivite

Îți propunem echipamentele noastre IntelliWater, care pot fi montate atât suprateran, cât și subteran, întrucât acestea au ca scop tratarea apei pentru obținerea de apă potabilă, fiind folosită pentru consumul larg. De asemenea, dispunem și de variate modele constructive pentru fiecare tip de apă, luând în considerare gradul de complexitate necesar. În acest sens, putem ține cont de doi factori foarte importanți și anume, indicii de calitate și compoziția chimică a sursei de apă.

Stațiile de potabilizare

Dispunem de mai mult tipuri de stații de potabilizare a apei, adaptate conform cu necesitățile și cerințele clienților noștri, având ca soluții optime stațiile de filtrare automate, stație de dedurizare, respectiv denitrificare, stațiile containerizate, dar și sistemele de ozonificare. O stație de dedurizare a apei, precum modelul IntelliSoft, constă într-un echipament ce are ca scop tratarea apei, prin procesul de eliminare a sărurilor de magneziu, de calciu, întrucât din acestea pot rezulta depuneri pe instalațiile tehnice sanitare. Cu ajutorul acestui echipament, casa ta poate fi protejată de depunerile de calcar de pe centrala termică, boilere, instalații sanitare sau diverse electrocasnice.

Diverse avantaje

Dacă dorești să achiziționezi un echipament pentru potabilizarea apei, trebuie să știi că poți beneficia de nenumărate avantaje, precum includerea unor tehnologii moderne, cum ar fi tablourile de comandă, amplasate frontal pentru a avea un acces optim, includerea unui software pe care îl poți programa în pași foarte simplu, având un control automat al debitului. De asemenea, poți ține cont de reducerea consumului de apă și de sare, aceste echipamente integrând un flotor de siguranță, dar și facilitarea alimentării rezervorului de sare.

Apelează la noi

Nu ezita să apelezi la echipa noastră pentru a obține mai multe recomandări și diverse detalii, întrucât să faci cea mai optimă alegere pentru nevoile tale. Îți stăm la dispoziție oricând, atât prin telefon, cât și prin email, fiind orientați către cele mai bune soluții pentru tine. De asemenea, echipa noastră este formată doar din oameni profesioniști, cu experiență bogată în domeniul tratării apei, serioși și care dau dovadă de maximă promptitudine.

Leave a Comment