Cele mai bune oferte de printare obiecte promotionale, pe agrafa.ro

Tipografia Agrafa din Bucuresti iti pune la dispozitie serviciul de printare obiecte promotionale, pentru ca afacerea ta sa fie sa beneficieze de publicitatea dorita in cadrul evenimentelor sau intalnirilor la care iei parte. Astfel, va punem la dispozitie gama foarte larga de obiecte de personalizat, incepand de la pixuri, brichete, ceasuri, USB memory stick, insigne, brelocuri, ochelari, sacose, pelerine, mingi, umbrele, evantaie, cani sau lanyarduri. De asemenea, oferim tuturor clientilor beneficiari ai produselor finale posibilitatea de testare prealabila a materialului de imprimat, pentru ca acesta sa isi poata da seama cu usurinta cel fel de materiale folosim in ceea ce priveste printarea obiecte promotionale. In egala masura, dispunem de grafica vectorială conceputa pe computer, pe care o folosim la cele mai inalte standarde de utilizare.  Suntem foarte atenti atunci cand lucram, de aceea acuratetea este punctul nostru forte, precum si meticulozitatea pentru detaliile fine, dar si folosirea tehnologiei eco-friendly, din respect pentru natura.

Ceea ce trebuie sa mai stim despre imprimare obiecte promotionale este faptul ca unele procedee de imprimare sunt adecvate in special pentru cantitati mici, altele se preteaza pentru cantitati mari, totul depinzand de optiunea pe care o are clientul nostru. In egala masura, unele au, altele nu au, limitari in ceea ce priveste dimensiunea, culorile sau detaliile de ordin grafic. Asa se face ca, in functie de obiect, de cantitate, de materialul de imprimat si de cerintele grafice, alegem cea mai potrivita metoda de personalizare, insa tinem cont in mod obligatoriu si de sugestiile sau preferintele pe care le are clientul care apeleaza la serviciile noastre de printare obiecte promotionale. Astfel, orice obiect comun poate deveni un obiect promotional daca este lucrat corespunzator si este stabilita o strategie de publicitate veritabila in prealabil.

In ceea ce priveste procesul de livrare, oferim livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 200 de lei +TVA, iar pentru partenerii fideli oferim discounturi, care pot fi chiar impresionante. Asa ca, nu ezita si devino si tu partenerul nostru. Asa cum ai observat, alaturi de noi ai parte numai de avantaje si beneficii pentru tine si afacerea pe care o coordonezi.

Intra pe site, consulta ofertele noastre, iar daca doresti sa iti furnizam informatii cu privire la o oferta de pret, te rugam sa folosesti formularul pentru cerere de oferta sau sa ne contactezi prin telefon sau e-mail, avand posibilitatea de a gasi toate datele de contact pe site-ul nostru, agrafa.ro. De indata ce vei lua legatura cu noi, un consultant iti va sta la dispozitie si iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru serviciile noastre de printare obiecte promotionale si multe alte servicii existente in firma noastra. E timpul sa ne cunoastem!

Leave a Comment