E foarte simplu sa inchei o polita de asigurare PAD

Probabil ca orice proprietar isi doreste sa stie ca locuinta sa e protejata intrucat nimeni nu isi doreste sa isi asume riscuri. In acest sens putem apela la Fly Insurance pentru ca aici avem acces la broker de asigurari pad, cele obligatorii care sunt foarte avantajoase. Astfel merita sa descoperim care sunt conditiile si principalele plusuri aduse, totul direct la Fly Insurance unde avem acces la cei mai buni oameni.

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie ca societatea de asigurare care preia riscurile asumate este PAID, adica Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale, iar aici sunt incluse toate cladirile care sunt folosite pe post de locuinta, capitol la care putem aminti de cele de serviciu, sociale, temporare, de protocol, case de vacanta si nu numai. Mai departe, acestea se impart in doua tipuri, incepand cu locuintele de tip A, adica acele constructii cu structura de rezistenta din beton armat, cu pereti exterior din piatra, caramida arsa sau alte materiale tratate, acestea reprezentant majoritatea locuinteor. Locuintele de tip B sunt cele care au fost construite cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din alte materiale care nu au fost supuse unui tratament termic sau chimic. Sumele asigurate sunt de 20.000 de euro in cazul locuintelor de tip A, pe cand in cazul celor de tip B de 10.000 de euro.

Principalul avantaj adus de aceste asigurari e reprezentat de faptul ca sunt accesibile din punct de vedere financiar, astfel ca nimeni nu trebuie sa faca un important efort pentru a-si putea incheia politele dorite. Mai precis, tarifele sunt de 10 euro pentru locuintele de tip B si 20 de euro pentru cele de tip A. Oricum poti afla tot ce te intereseaza referitor la subiect de la orice broker de asigurari pad de la Fly Insurance unde te asteapta cei mai buni oameni.

Care sunt pericolele de care te protejeaza politele PAD? Cutremure, inundatii, alunecari de teren, adica cele mai comune si mai periculoase situatii. La Fly Insurance ai ocazia de a afla direct online toate informatiile care conteaza si poti incheia politele imediat. Pe aceasta cale ajungi sa faci mari economii de timp, ceea ce este esential in toate conditiile si nu mai trebuie sa te complici in cautarea politelor potrivite.

Un broker de asigurari pad pe care poti sa te bazezi oricand este clar Fly Insurance, iar aici te asteapta cei mai buni oameni, care dispun de o experienta foarte vasta in domeniu si nu exista nicio problema care sa fie mult prea complicata pentru acestia si care sa nu poata fi gestionata asa cum se cuvine. Alege sa ai parte de mai putine griji si sa te bucuri de cele mai bune conditii intotdeauna!

Leave a Comment