Merita sa beneficiezi de remote desktop

Tehnologia ne vine in ajutor si are rolul de a ne simplificat considerabil viata, iar la acest capitol putem aminti si de remote desktop, solutie pusa la dispozitie de catre cei de la Thinstuff. Cu siguranta, orice afacere ar trebui sa fie prezenta in mediul online intrucat in caz contrar se pot pierde nenumarate oportunitati de dezvoltare, iar despre remote desktop software oricine ar trebui sa stie ca reprezinta o modalitate usoara prin care orice calculator se poate transforma intr-un terminal server.

Inainte de toate e bine de stiut ca acest remote desktop software este similar cu cel oferit de Microsoft, cu diferenta ca acesta e mult mai eficient din mai multe puncte de vedere si aduce si alte plusuri. Asadar, solutia Thinstuff remote desktop permite oricarui sistem de operare Windows, indiferent ca vorbim de cele mai noi versiuni, fie de cele ceva mai vechi sa gazduiasca un anumit numar de sesiuni de tip remote desktop, totul prin protocolul RDP obisnuit. Ca o simpla comparatie intre varianta Microsoft si cea Thinstuff, aceasta din urma costa mult mai putin, ceea ce presupune ca pot fi efectuate economii considerabile din punct de vedere financiar. Asadar, oricine isi va permite sa foloseasca solutia, iar aceasta aduce toata flexibilitatea necesara intrucat functioneaza pe majoritatea configuratiilor.

Poti alege remote desktop services pentru windows 10, 8, 7, XP, dar si pentru versiuni mai putin populare printre care 8.1 sau Vista si se permite lansarea oricarei aplicatii de tip RDP. Pe aceasta cale nu se pune problema securitatii datelor, pe cand traficul din retea se va reduce, ceea ce sunt doua mari plusuri.

Asadar, atunci cand alegi remote desktop multiple sessions windows 10 de la Thinstuff te bucuri de mai multa rapiditate, usurinta, dar si eficienta. Mai mult, nimeni nu trebuie sa fie un mare as in ale tehnologiei intrucat procedurile au fost simplificate cat de mult se poate. De fapt, e de ajuns instalarea unei aplicatii special concepute de catre cei de la Thinstuff pentru remote desktop si nu e nevoie de instalari complicate sau de fel si fel de configuratii pe statiile de lucru.

Solutia a fost conceputa pentru a rezolva multe probleme cu care se confrunta cei care au nevoie de accesarea unor statii de la distanta, prin punerea in valoare a protocolului RDP care e foarte eficient. Mai mult, solutia remote desktop connection windows xp, 7, 10 de la Thinstuff ofera posibilitatea de alegere a tipului de conexiune dorit si, foarte important, costurile sunt mult mai mici decat te-ai fi asteptat. Astfel, nu trebuie sa alegi neaparat solutia remote desktop de la Microsoft, cand totul e mult mai simplu si mai accesibil la Thinstuff.

Leave a Comment