Home Stiri - Hardware IT&C Smartphones & Mobile Tine tantarii la distanta cu LG K7i

Tine tantarii la distanta cu LG K7i

31
0
SHARE

Telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android intotdeauna au venit cu functii noi, care mai de care mai inedite, de la cele care au integrate camere termice, la cele cu scannere moleculare, iar astazi LG prezinta un model nou, dar si o idee nemaintalnita, astfel, ca K71 va fi primul smartphone care va tine tantarii la distanta.

Tehnologia este denumita de LG, Mosquito Away si este incorporata pe partea anterioara a telefonului, de unde se emit unde cu ultrasunete care ar trebui sa alunge insectele. De asemenea, aceasta idee a mai fost folosita de producatorul coreean in aparatele de aer conditionat si televizoare, iar acum apare pentru prima data la telefoane.

In schimb, specialistii sunt de parere ca un astfel de dispozitiv pe baza de ultrasunete nu va fi eficient, iar idee este vazuta mai mult ca un truc de marketing, decat ca o noua functie utila. Totusi, acesta ar putea avea succes in tari precum India, unde tantarii reprezinta o reala problema.

Pe langa noua functie, LG K7i aduce un display de 5 inch cu rezolutie 1280 x 720, o baterie de 2.500 mAh, procesor quad core de 1.4 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie, ce poate fi suplimentata cu inca 256 GB prin intermediul unui card microSD, in timp ce camera principala este de 8 MP, iar cea frontala de 5 MP. De asemenea, acesta ruleaza versiunea Android 6.0 Marshmallow, fara a exista intentia de update la Nougat sau Oreo, iar pretul este echivalentul a 121$.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here