Home Software Android Samsung ofera posibilitatea de a dezactiva butonul Bixby

Samsung ofera posibilitatea de a dezactiva butonul Bixby

30
0
SHARE

Dupa ce mai multi utilizatori s-au aratat deranjati de butonul dedicat Bixby in cazul Galaxy S8, S8 Plus si Galaxy Note 8, se pare ca Samsung a luat masuri in acest sens. Astfel, prin noul update al aplicatiei, in interfata exista posibilitatea de a dezactiva Bixby, pentru a nu mai porni de fiecare data cand este apasat butonul, ci va rula doar daca acesta este apasat pentru cateva secunde.

In schimb, asistentul personal Bixby nu este accesibil pentru toti utilizatorii, intrucat la sase luni de la lansare, Samsung a pus la dispozitie doar limba engleza si coreeana, in timp ce restul nu pot vorbi in limba lor nativa. De asemenea, pana la acest update, unii producatori de accesorii pentru telefoane au venit cu o solutie: o carcasa care sa ascunda butonul complet, pentru ca acesta sa nu mai poata fi apasat nici accidental.

Cu toate acestea, sistemul Bixby s-a aratat dezamagitor de la bun inceput, ceea ce lasa loc pentru imbunatatiri importante in cazul producatorului coreean, care inca nu a reusit sa se ridice la nivelul gigantilor americani Google, Apple, Microsoft sau Amazon pentru a lansa un asistent virtual mai util.

 

Sursa foto: www.samsung.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here