Consiliere educationala pentru copii cu Vasile Cristina

Inca de la varste fragede cei mici au nevoie de consiliere educationala pentru copii daca vrem sa crestem o societate in care conflictele sunt aplanate prin discutii cumpatate, in care fiecare stie cum sa isi exprime punctul de vedere fara sentimente de furie fata de opinia diferita a interlocutorului. Pentru a beneficia de cea mai buna educatie exista cursuri de dezvoltare personala pentru copii tinute de Vasile Cristina. Aceasta isi propune sa desfasoare activitati usoare si care sunt distractive si relaxante pentru ca juniorii sa aiba parte de consiliere pentru copii fara sa para ceva oficial, lucru care poate i-ar inhiba.

In cadrul cursurilor vor avea loc activitati de dezvoltare personala pentru copii care sa ii ajute sa isi dezvolte creativitatea prin dans, modelaj, desen sau pictura si roluri jucate intr-o piesa de teatru. Totodata, prin intermediul acestor ateliere, copiii au parte de consiliere educationala in ceea ce privestea comunicarea si inlaturarea barierelor care o fac sa fie mai ineficienta sau chiar sa lipseasca.

Intrucat exista posibilitatea de a beneficia de sedinte de dezvoltare personala pentru copii atat individual, cat si in grup, prin intermediul celor in grup acestia vor invata tot ce trebuie sa stie despre prietenie, despre cum sa o pretuiasca si sa o pastreze in timp. De asemenea, vor invata cum sa isi invinga teama de a fi in centrul atentiei.

Consilierea educationala pentru copii este menita sa formeze persoane in toata firea, cu o viziune proprie asupra lumii si care stiu sa gandeasca pe cont propriu pentru a lua decizii informate si cugetate si care nu se lasa influentati de efectul de turma. In acest sens, in cadrul cursurilor vor avea discutii pe teme alese unii cu altii si ghidate de o persoana autorizata, prin care vor invata cum sa isi exprime sentimentele fara a rani pe cineva, astfel incat comunicarea cu cei din jur sa fie mai eficienta. Totodata, sunt dezvoltate aici si inteligenta emotionala si stima de sine, care vor fi aduse la nivelul corespunzator varstei lor.

Poate ca te intrebi de ce sa apelezi la un strain cand, probabil, ai fost mereu pe principiul ca parintii sunt responsabilii pentru educatia copiilor. Ei bine, un consilier specializat poate aborda anumite discutii si da raspunsuri intr-o maniera mai corecta decat ai face-o tu datorita faptului ca este specializat in acest domeniu, avand ani de studiu si experienta la spate.

Apeleaza si tu la serviciile de consiliere educationala pentru copii oferite de Vasile Cristina pentru a pune bazele unei societati in care cu totii am vrea sa traim, dar la care nu o sa ajungem daca nu aducem o schimbare inca de la fundatia acesteia, anume educatia primita inca de la varste mici. Consilierea copiilor nu mai reprezinta de acum o problema!

Leave a Comment