Poti apela aici daca ai nevoie de releveu

Daca nevoile tale se schimba sau pur si simplu iti doresti sa aduci imbunatatiri locuintei tale, reconfigurarea locuintei este de cele mai multe ori o solutie optima. Poate vrei sa apelezi la aceasta metoda deoarece,fie ai achizitionat o casa veche, fie iti doresti sa aduci imbunatatiri unei case noi. Se poate intampla sa gasesti o casa perfecta pentru tine si familia ta, dar de la care ti-ai dori sa scoti un perete sau sa construiesti unul pentru crearea unui dressing.

In acest articol vom discuta in ce conditii se poate darama sau construi un perete, deoarece sunt cazuri in care de acest lucru depinde achizitionarea unei locuinte potrivite pentru tine si bugetul tau. Din acest motiv, trebuie sa ai la dispozitie toate informatiile necesare referitoare la modificarile pe care le poti face intr-o casa, pentru ce este necesar sa iei autorizatii si care sunt pasii pentru obtinerea avizelor necesare. Altfel, daca nu se respecta cadrul legal, schimbarile facute in locuinta ar putea fi amendate de autoritati cu sume destul de costisitoare si care sa afecteze negativ rezistenta cladirii.

Cu toate acestea, nu toate schimbarile pe care le aduci locuintei tale trebuie sa fie aprobate de primarie. In acest caz, lucrarile pe care le poti executa sunt lucrari care nu modifica structura de rezistenta, caracteristicile initiale ale constructiilor sau aspectul architectural al acestora, reparatii la imprejmuiri, acoperisuri, invelitori sau terase, la care nu se schimba forma acestora si materialele din care sunt executate, reparatii si inlocuiri de tamplarie interioara si exterioare, daca se pastreaza forma, dimensiunile golurilor si tamplariei, reparatii si inlocuiri de sobe de incalzit, zugraveli si vospitorii interioare, zugraveli si vopsitorii exterioare, daca nu se modifca elementele de fatada si culorile cladirilor.

Pe langa acestea pot exista si anumite imbunatatiri pe care doresti sa le aduci dar care pot afecta structura de rezistenta a locuintei si atunci vei avea nevoie de autorizatie de constructie. Procedura de obtinere a aprobarii pentru desfiintarea sau construirea unui perete sau a unei anexe a casei tale dureaza cateva saptamani si presupune pregatirea unei documentatii destul de complexe. In primul rand, este bine de stiut faptul ca efortul pe care il depui in acest scop va fi amplificat de birocratie, dar, este bine sa fi constient ca de structura de rezistenta a casei tale in care locuiesti depinde siguranta ta si a familiei tale in cazul unui cutremur.

Pentru ca tocmai am specificat ca procedura este destul de anevoioasa si dureaza, cel mai simplu ar fi sa apelam la ajutorul unor specialisti cu experienta in domeniu, un exemplu fiind cei de la  EuroSurvey care se bucura de o vasta experienta in domeniu.

Asadar, daca vrei sa construiesti sau sa darami un perete mai mult ca simplu ca vei avea nevoie de serviciul de relevee interioare pentru case prin eurosurvey pus la dispozitia clientilor pentru a le usura acestora obtinerea autorizatiei si pentru a-si duce la bun sfarsit planurile fara prea multe batai de cap.

Apeleaza aici si afla cum te pot ajuta specialistii de la EuroSurvey!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *