Acum e mai usor sa organizezi orice inmormantare

Oricine stie ca nu e deloc usor sa te confrunti cu moartea unei persoane apropiate si nu e deloc simplu sa fii nevoit sa te ocupi de organizarea inmormantarii. Sunt multi pasi care trebuie respectati, traditiile nu trebuie uitate, dar in asemenea situatii mai bine apelezi la ajutorul celor care se pricep. Probabil ca e usor sa gasesti servicii funerare in sectorul 5, insa nimic nu se compara cu cele ale Casei Funerare Luca unde oricine poate avea parte de un profesionalism deplin.

E bine de stiut si ca poti solicita ajutorul specialistilor la orice ora pentru ca aici programul e non stop, ceea ce presupune ca intotdeauna vei gasi pe cineva care e dispus sa te ajute. Profesionalismul nu va lasa vreodata de dorit si, chiar daca te interesezi de servicii funerare in sectorul 5, acestea nu se limiteaza doar aici ci acopera orice zona din Bucuresti, dar si din Ilfov. Cu alte cuvinte, vei avea ocaza de a organiza o inmormantare oriunde, fara sa fii nevoit sa te complici pe cont propriu.

Mai departe, preturile sunt cele care fac diferenta intrucat oricine se intereseaza de tarife, astfel ca e bine de stiut ca aici sunt propuse mai multe variante pentru toate nevoile si preferintele. In plus, oricine isi va permite sa organizeze o ceremonie in conditiile in care pretul de pornire este de numai 1000 de lei. Mai mul, exista si un ajutor de inmormantare care in acest caz depaseste valoare, ceea ce presupune ca intr-un final nu se plateste nimic. Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar in vederea obtinerii ajutorului de inmormantare, care e foarte important pentru multe familii.

Chiar si cel mai ieftin pachet cuprinde tot ce e nevoie in cadrul unei inmormantari, iar printre altele putem aminti de sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, de crucea din lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare, iar doctorul este cel care va constata decesul si care se va ocupa de imbalsamare. Mai departe, se trece la toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, transportul catre capela, toate acestea fiind incluse in pretul minim. Se ofera si tot sprijinul necesar pentru obtinerea actelor necesare, printre care certificatul de deces, adeverinta pentru inhumare, autorizatia de depunere la capela sau pentru transport.

Totusi, sunt propuse mai multe pachete accesibile si pentru altii, inclusiv unele considerate de lux, in cazul carora preturile pot ajunge si pana la 8000 de lei. Si in cazul acestora exista un ajutor de inmormantare care se poate obtine si care va fi dedus din pret, ceea ce reprezinta un mare avantaj intotdeauna. Astfel, pentru servicii funerare in sectorul 5 si nu numai, Casa Funerara Luca reprezinta locul potrivit catre care sa te orientezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *