Home Uncategorized Google a prezentat Pixel Notebook

Google a prezentat Pixel Notebook

70
0
SHARE

In cadrul evenimentului de ieri Google a prezentat si cel mai nou Chromebook, care acum se numeste Pixebook. Acesta reprezinta cel mai subtire laptop pregatit de gigantul american, avand numai 10.3 mm grosime si o greutate de 1.1 kg, in timp ce aduce un design 4 in 1. Cu alte cuvinte, Pixelbook va opera sistemul Chrome OS si poate fi folosit pe post de laptop, fie de tableta, asigurand utilizatorilor cele mai bune conditii in ambele situatii.

De asemenea, acesta aduce un ecran tactil de 12.3 inch cu rezolutie 2400 x 1600 si este confectionat in mare parte din aluminiu, astfel ca anunta o rezistenta sporita. Pixelbook poate avea cea de a saptea generatie Intel Core, i5 sau i7, pana la 16 GB RAM si spatiu de stocare de cel mult 512 GB, in functie de configuratie. Camera frontala este 720p, iar capacitatea bateriei asigura o autonomie de pana la 10 ore, insa aduce o functie de incarcare rapida, prin care doar 15 minute de incarcare pot fi suficiente pentru o autonomie de doua ore.

Tastatura este iluminata, iar cele patru microfoane incorporate si cele doua speakere pare ca vor face echipa buna cu asistentul personal Google. Asadar, preturile incep de la 999$, pentru versiunea cea mai accesibila si pot ajunge pana la 1649$, la care se mai pot adauga 99$ pentru Pixelbook Pen, iar livrarea dispozitivelor incepe cu 31 octombrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here