Home Monede virtuale Google ar putea investi in Lyft

Google ar putea investi in Lyft

125
0
SHARE

Conform Bloomberg, Google intentioneaza sa investeasca 1 miliard $ in Lyft, unul dintre principalii competitori ai Uber, suma cu care serviciul de ride sharing va avea puterea de a se dezvolta pe pietele internationale si de a se distanta de rivali. Aceasta idee este interesanta in contextul in care gigantul american a investit si in Uber in urma cu cativa ani, iar acum se orienteaza catre principalul rival.

In schimb, Google, mai precis Alphabet, diviziunea care se ocupa de tehnologia self drive, se afla in prezent in mijlocul unui scandal cu Uber, intrucat acestia din urma sunt acuzati de furt de tehnologie. Chiar daca unii specialisti sunt de parere ca decizia de a investi in Lyft va fi luata pentru a ataca indirect Google, cel mai probabil, miscarea va fi facuta pentru cresterea veniturilor.

Pe de alta parte, aceasta investitie ar veni la momentul potrivit pentru Lyft, intrucat acestia vor putea profita de faptul ca Uber sunt implicati in mai multe scandaluri si sa castige cat mai mult din piata americana, dar si din cea de la nivel global.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here