Home Stiri - Hardware IT&C Apple si-a numit oficial primul procesor

Apple si-a numit oficial primul procesor

33
0
SHARE

Noul procesor A11 sixcore este cu 30% mai rapid decat cel disponibil pe iPhone 7 si se pare ca producatorul american a lucrat incet si in tacere la acesta, incepand cu iPhone 4, insa abia acum procesorul a primit un nume oficial. In fiecare an Apple a reusit sa comercializeze milioane de telefoane si tablete dotate cu procesoarele proprii, iar de acum inainte se asteapta ca obiceiul sa continue. De asemenea, acesta consuma mai putine resurse, ceea ce promite o mai buna autonomie in cazul iPhone 8, 8 Plus si X, dar si al viitoarelor tablete.

Specialistii sunt de parere ca procesorul este mai mult decat suficient pentru noile telefoane Apple, chiar daca acestea sunt echipate in continuare cu numai 2 GB RAM, in conditiile in care ceilalti producatori folosesc minim 4 GB, in timp ce altii au trecut deja la 6 sau la 8 GB, fiind o adevarata performanta lipsa dependentei de o putere superioara.

Prezentarea a fost efectuata in cadrul evenimentului organizat in urma cu doua zile, atunci cand au fost lansate oficial si noile terminale Apple, asteptate cu nerabdare, dar si Apple TV sau ceasul inteligent Watch Series 3.

 

Sursa foto: www.fudzilla.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here