Inscriptionarea masinilor este foarte eficienta

Cand vine vorba de solutii de marketing outdoor pentru afacerea dumneavoastra, vehiculul pe care il folositi zi de zi, care are potentialul de a fi vazut in trafic de mii de persoane, poate reprezenta o solutie eficienta pentru a va face vazuti si cunoscuti. Inscriptionarea auto este o modalitate alternativa de a va folosi parcul auto al firmei (sau vehiculul personal) pentru a va scoate afacerea din anonimat. Inscriptionarea auto este facuta cu ajutorul unui decal sau a unui grafic mare de vinil care este plasat direct peste vopseaua originala a masinii. Consulta oferta Colantaridesign pentru a afla detalii cu privire la paleta de culori, materialele folosite, livrare si plata in cazul inscriptionarilor auto.

Avantajele inscriptionarii auto

Unul dintre motivele pentru care din ce in ce mai multi entuziasti sau proprietari de afaceri aleg inscriptionarea auto este datorita complexitatii inscriptionarii care poate fi obtinute. Grafica este foarte dificil de efectuat cu vopsea pe o masina, chiar mai mult, clientul nu va avea intotdeauna garantia ca rezultatul final va fi cel dorit. In cazul inscriptionarii auto, vei sti exact cum va arata rezultatul final, din moment ce grafica va fi realizata prin mijloace moderne, fiind usor de multiplicat.

Orice design ai nevoie

Litera, designul vor arata mai bine odata aplicate pe vehicul, deoarece se poate verifica inainte zona potrivita de amplasare, putand fi modelata pe conturul masinii pentru un aspect cat mai placut. In cazul masinilor de firmal, daca se doreste inscriptionarea mai multor masini, vei dori o optiuni care sa garanteze ca aspectul va fi unul unitar, garantat pentru toate masinile. Acest lucru va fi mult mai usor de obtinut prin inscriptionarea auto decat prin vopsire, deoarece este incredibil de dificil de replicat la perfectie un design realizat cu vopsea, intrucat exista multi factori si variabile care pot afecta calitatea vopselei de la o masina la alta. Astfel, in cazul inscriptionarii auto, aceasta va fi usor de duplicat, iar clientul nu va trebui sa isi faca griji ca modelele vor arata diferit de la o masina la alta.

Preturi accesibile

Pe langa avantajele pe care le ofera celor interesati de partea de publicitate a inscriptionarilor auto, cu ajutorul acestora iti poti afisa cu usurinta personalitatea si preferintele direct pe caroseria masinii. Cand vine vorba de exteriorizarea caracterului proprietarului asupra masinii, vei dori sa ai cat mai multe optiuni posibile pentru ca masina sa iasa cu usurinta in evidenta. Consulta oferta Colantaridesign si vei descoperi inscriptionari care vin in culori unice, cu diverse desene sau modele, cu posibilitatea de a adauga text si de a evidentia doar anumite zone, avand preturi mult mai accesibile decat pictura cu vopsea speciala, astfel ca prin intermediul unui buget minim se pot obtine rezultate deosebite.